HOUTEN KOZIJNEN UIT DEN BOSCH

70 jaar kwaliteit & maatwerk

Meer informatie, advies of bestellen?

Actueel

Wil jij met plezier naar je werk, een goed salaris, gezellige collega’s en ga je voor tevreden klanten?
Wij zoeken diverse nieuwe collega’s om samen de beste houten kozijnen en deuren te maken.

Vacature Machinaal Timmerman
Vacature Timmerman Afmontage
Vacature Werkvoorbereider/ Tekenaar
Vacature Magazijn medewerker
Vacature Leerling timmerman

Kom ook bij ons werken!
We zijn een klein en informeel gespecialiseerd timmerbedrijf. In onze moderne werkplaats maken we alle soorten houten kozijnen en deuren. Onze klanten komen vooral uit Brabant, maar steeds vaker ook uit de rest van Nederland.

Lees volledige vacatures>

Vacature Werkvoorbereider/tekenaar houten kozijnen

Wil jij werken aan de mooiste houten kozijnen voor nieuwbouw, renovatie en monumentale panden? Vind jij het een uitdaging om goed werk af te leveren? Ben je stressbestendig en flexibel?  Dan zoeken wij jou!

Kom jij ons team versterken?
Als werkvoorbereider/tekenaar houten kozijnen ben jij verantwoordelijk van begin tot eind van een project.  Startend met klantcontact/offerte tot en met oplevering/facturering. Je taken zijn afwisselend en uitdagend. Samen met een klein en collegiaal team werk je aan mooie en uiteenlopende projecten. In 2020 hebben we een nieuw bewerkingscentrum aangeschaft en ook de aansturing hiervan hoort bij je takenpakket.

Lees volledige vacature>

Nieuwe naam, vertrouwde kwaliteit

In 2021 hebben we een nieuwe naam: KozijnPartner Den Bosch.

Je kent ons als BPG Van den Oetelaar. Jouw partner in de bouw. 2021 wordt het jaar waarin wij verder bouwen aan een nog betere service, professioneel assortiment en vakkundig advies. Een jaar ook met de nodige positieve veranderingen.

Om de formule BPG (BouwPartner Groep) beter in de markt te zetten en duidelijker te maken waar we voor staan, heeft de organisatie BPG besloten de naam te wijzigen in BouwPartner. Helder en vertrouwd.

Wij zijn trots op deze nieuwe ontwikkelingen en wijzigen onze naam van BPG Van den Oetelaar in BouwPartner Den Bosch en KozijnPartner Den Bosch.

KozijnPartner Den Bosch

Maatwerk met garantie uit onze eigen timmerfabriek

Advies, inmeten en beglazing: we helpen u graag.