HOUTEN KOZIJNEN UIT DEN BOSCH

70 jaar kwaliteit & maatwerk

Meer informatie, advies of bestellen?

Actueel

Vacature werkvoorbereider/tekenaar houten kozijnen

Wil jij werken aan de mooiste houten kozijnen voor nieuwbouw, renovatie en monumentale panden? Vind jij het een uitdaging om goed werk af te leveren? Ben je stressbestendig en flexibel?  Dan zoeken wij jou!

Kom jij ons team versterken?
Als werkvoorbereider/tekenaar houten kozijnen ben jij verantwoordelijk van begin tot eind van een project.  Startend met klantcontact/offerte tot en met oplevering/facturering. Je taken zijn afwisselend en uitdagend. Samen met een klein en collegiaal team werk je aan mooie en uiteenlopende projecten. In 2020 hebben we een nieuw bewerkingscentrum aangeschaft en ook de aansturing hiervan hoort bij je takenpakket.

Lees volledige vacature>

Vacature vrachtwagenchauffeur

Vind jij het een uitdaging om goed werk af te leveren? Ben je stressbestendig en flexibel, Dan zoeken wij jou!

Jouw taken bestaan verder uit:
In deze functie van Chauffeur ligt de nadruk op het rondbrengen van materialen en ben je één van de visitekaartjes van ons bedrijf. Daarnaast verricht je de nodige handen spandiensten in en rond het magazijn, waaronder het laden en lossen van vrachtwagens.

Lees volledige vacature>

Nieuwe naam, vertrouwde kwaliteit

In 2021 hebben we een nieuwe naam: KozijnPartner Den Bosch.

Je kent ons als BPG Van den Oetelaar. Jouw partner in de bouw. 2021 wordt het jaar waarin wij verder bouwen aan een nog betere service, professioneel assortiment en vakkundig advies. Een jaar ook met de nodige positieve veranderingen.

Om de formule BPG (BouwPartner Groep) beter in de markt te zetten en duidelijker te maken waar we voor staan, heeft de organisatie BPG besloten de naam te wijzigen in BouwPartner. Helder en vertrouwd.

Wij zijn trots op deze nieuwe ontwikkelingen en wijzigen onze naam van BPG Van den Oetelaar in BouwPartner Den Bosch en KozijnPartner Den Bosch.

Corona Update

Voor BPG van den Oetelaar is de gezondheid van onze klanten en medewerkers het belangrijkst. Wij houden ons in deze lastige tijden uiteraard aan de voorschriften en adviezen van de overheid en het RIVM.

Onze timmerfabriek en kozijnenproductie blijven doordraaien zoals je van ons gewend bent. Helaas kunnen wij op dit moment niet bij je thuis komen inmeten, dit kun je door je aannemer laten doen. Bij vragen hierover horen wij het graag.

Offertes en bestellingen graag alleen per email of telefonisch. We zijn uitsluitend geopend voor het leveren of afhalen van vooraf geplaatste bestellingen. Wij vertrouwen op je begrip en wensen je een goede gezondheid toe.

KozijnPartner Den Bosch

Maatwerk met garantie uit onze eigen timmerfabriek

Advies, inmeten, beglazing en montage: we helpen u graag.